INFO

Olen Jukka Autio vuonna -89 syntynyt yrittäjä. Olen suorittanut useita eri ammattitutkintoja, joista viimeismmät kolme ovat olleet merkonomi 2017, Talonrakentaja 2020, Yrittäjän ammattitutkinto 2021, nämä kolme tutkintoa tukevat toisiaan minun yrittäjä polulla. Olen toiminut sivutoimisesti hieronta-alan yrittäjänä vuodesta 2014. Vuonna 2018 laajensin toiminimeä ja kuvioihin tuli myös remontointi ja koulutuspalvelut. Vuodesta 2016 olen remontoinut useita kohteita. Remontointia olen tehnyt enimmäkseen asuntosijoittajille pintaremontin muodossa, mutta myös muillekin omakotitalo/asunto-osakeasujille. Rakensimme 2020-2021 kirvesmiehen kanssa minulle omakotitalon alusta loppuun asti. Osa kuvagallerian kuvista on kyseisestä kohteesta. Talonrakentaja tutkinnon aikana sain olla monenlaisilla työmailla mukana ja työkokemusta karttui mukavasti. 

Yrittäjänä ja ihmisenä olen määrätietoinen ja päättäväinen kaveri. Se mitä sovitaan, niin siitä pidetään kiinni. Minulle on tärkeää toteuttaa remontit asiakkaan toiveiden mukaan, kuitenkin järkevästi ja kustannustehokkaasti. Kerron asiakkaalle aina, jos on järkevämpi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto käytettävissä. AJU Palvelut tekee yhteistyötä Palokan K-Raudan kanssa ja asiakkailla on mahdollisuus hyötyä alennuksista. 

Koulutuspalveluihini kuuluvat Työturvallisuuskorttikoulutukset, Järjestyksenvalvojakoulutukset, Räätälöidyt turvallisuuskoulutukset, tulevaisuudessa Tulityökorttikorttikoulutukset.

Aikaisemmin olen toiminut Varasto- ja Jälkimarkkinointipäällikkönä reilu 5-vuoden ajan. Olen myös tehnyt järjestyksenvalvojan töitä vuodesta 2009 ja olen toiminut JYP Jyväskylä Oy:llä Turvallisuuspäällikkönä vuosina 2019-2022. 

Yhteistyö Terveisin

JUKKA AUTIO

AJUPALVELUT

Tarkempi työhistoria löytyy:

Koulutus: 

Yrittäjän ammattitutkinto 2021

Talonrakentaja 2020

Merkonomi 2017

Turvallisuusvalvoja 2014

Koulutettu hieroja 2014

Metsäkoneasentaja 2012

Ylioppilas 2008

Ajoneuvoasentaja, hyötyajoneuvot 2008


Muut koulutukset/luvat:

Järjestyksenvalvojakouluttaja,

Voimankäyttökouluttaja

Työturvallisuuskorttikouluttaja

Tulityökorttikouluttaja

AS1 kouluttaja